★ ★ ★ ★ ★

Handelsbetingelser



→ Forsendelse og levering
→ Track & Trace
→ Levering til udlandet
→ Afhentning af varer
→ Betaling
→ Persondatapolitik
→ Reklamationsret
→ Fortrydelsesret
→ Julegaver
→ Returnering af varer
→ Returlabel


Forsendelse og levering

Vi afsender pakker flere gange dagligt, og bestræber os på at få alle pakker afsted så hurtigt, som muligt. Vær venligst opmærksom på, at bestillinger foretaget i weekenden eller i forbindelse med helligdage og ferieperioder (f.eks. jul eller påske), kan være et par dage ekstra om at nå frem.

Forsendelsesmetode Pris Leveringstid
GLS Pakkeshop 39 kr (Gratis >499 kr) 1-2 hverdage
Post Nord til pakkeboks/-butik 39 kr (Gratis >499 kr) 1-2 hverdage
GLS Erhvervslevering 49 kr 1-2 hverdage
Post Nord hjemmelevering 59 kr 1-2 hverdage
Hent selv i Odder 0 kr 1 hverdag


Medmindre du har valgt selv at afhente din pakke på vores lager i Odder, sendes alle ordrer med GLS eller Post Nord (tidl. Post Danmark) som forsikrede pakker med tracking på. Hvis du har valgt Post Nord hjemmelevering, men ikke er hjemme når posten kommer, vil du i stedet kunne afhente pakken på posthuset eller i døgnboksen. Såfremt du ikke afhenter din pakke indenfor den periode Post Nord har angivet, vil pakken blive returneret til Morango. Det samme gør sig gældende ved levering til GLS Pakkeshop. I begge tilfælde, eller hvis du afviser at modtage pakken, f.eks. fordi du har fortrudt dit køb, annullerer vi din ordre og modregner 49,50 kr for returfragten.

Som udgangspunkt er alle de varer du ser på Morango.dk på lager og klar til at blive afsendt. Hvis det modsatte alligevel skulle være tilfældet, kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi kan finde en løsning. I nogle tilfælde vil varen kunne skaffes hjem til dig uden ekstra omkostninger. Leveringstiden vil i så fald blive lidt længere. Ser du noget på Morango.dk som du kan lide, men den rigtige størrelse mangler, så kontakt os endelig. Det kan du gøre enten pr e-mail: hej@morango.dk eller pr. telefon: 91 54 75 40. Måske kan vi skaffe varen hjem, og ellers vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde et godt alternativ.

Track & Trace

Når vi afsender din ordre, sender vi et tracking-nummer til den e-mailadresse, som du har oplyst ved bestillingen. På den måde kan du følge din pakke og holde dig informeret om, hvor langt pakken er, og hvornår den er fremme på det valgte leveringssted. Når du henter din pakke, skal du altid huske billedlegitimation, samt det pakkenummer du har modtaget pr e-mail. Hvis en anden end dig selv skal hente pakken, skal vedkommende medbringe både en fuldmagt fra dig og sit eget billedlegitimation.

Levering til udlandet

Vi tilbyder ikke på nuværende tidspunkt levering til udlandet.

Afhentning af varer

Du kan sagtens selv hente din pakke på vores lager i Odder. Du skal bare vælge "Hent selv" som leveringsmetode i forbindelse med købet, og så sender vi en e-mail og en sms til dig, når din ordre er klar til afhentning. Det vil typisk være samme dag.

Adressen for afhentning er:
Morango
Snærildvej 56
8300 Odder
 

Betaling

Alle beløb er er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms, told, skat og afgifter. Du betaler ingen gebyrer, når du handler på Morango.dk, for dem betaler vi.
På Morango.dk kan du betale med dit foretrukne betalingskort - Enten Dankort, VISA, VISA-electron, Mastercard, Maestro, JCB eller American Express samt via MobilePay. Beløbet vil altid først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Morango.dk har ikke mulighed for at trække et større beløb på dit kort, end det du har godkendt, og vi kan kun trække penge én gang. Når du handler hos Morango krypteres alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Hverken Morango - eller nogen som helst andre - har altså mulighed for at se de data der udveksles, og det er således udelukkende PBS, der har adgang til data vedrørende betalingen.

Persondatapolitik

For at kunne gennemføre en ordre på www.morango.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine oplysninger, udelukkende for at kunne levere dine varer til dig. Vi registerer ingen oplysninger om dig, som vi ikke har fået tilladelse til, og vi sælger ikke dine oplysninger til tredjepart. Personoplysningerne registreres og opbevares i 5 år, jf. regnskabsloven, hvorefter de bliver anonymiseret eller slettet. Du har iht. persondataloven ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, ligesom du altid har ret til at gøre indsigelse mod registreringen. I så fald bedes du kontakte os på hej@morango.dk.

Du kan læse mere om Morangos persondatapolitik her.

Reklamationsret

Morango yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage - direkte eller indirekte - opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse eller vold. Når du modtager dine varer, bør du undersøge dem for eventuelle fejl og mangler, og meddele Morango disse, indenfor rimelig tid. Hvis varen ved levering er i stykker eller har andre typer fejl, kan vi enten bytte den til en ny vare eller kreditere varen. Hvis du ønsker at benytte din reklamationsret, sender du bare en e-mail til hej@morango.dk med dit ordrenummer og årsagen til reklamationen. Hvis vi vurderer, at reklamationen er velbegrundet, sender vi en forudbetalt returlabel til dig, så du kan sende varen/varerne retur - uden ekstra omkostninger. Hvis du ønsker at få tilsendt en tilsvarende vare, betaler vi forsendelsomkostningerne. For at lette ekspeditionen, bedes du enten vedlægge en udfyldt returseddel - Find og print den her - eller blot et ark papir med dit navn, ordrenummer og e-mailadresse.


Oplysning om klagemuligheder
Du har mulighed for at indgive en klage over varer købt hos os til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Det er også muligt for dig, at klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens nye online klageportal, ODR, kan også anvendes hvis du vil klage. Den er især relevant, hvis du bor i et andet EU-land. Du kan indsende din klage her: http://ec.europa.eu/odr. I forbindelse med klagen, skal du huske at angive vores e-mail adresse: hej@morango.dk.


Fortrydelsesret

Hos Morango.dk har vi valgt, at give vores kunder ubegrænset returret. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal de(n) returnerede vare(r) være i væsentligt samme stand, som da du modtog den, før vi kan tilbagebetale det fulde beløb. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik - Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover det tidligere beskrevne - f.eks. hvis den er blevet vasket - , betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Når varen er modtaget retur, vurderet og godkendt, refunderer vi købsprisen til det betalingskort købet blev foretaget fra, inden for få dage. Hvis du ønsker en tilsvarende vare, f.eks. i en anden størrelse eller farve, bedes du selv bestille denne på Morango.dk.

Hvis du fortryder købet af en eller flere varer, og altså ikke ønsker at returnere fordi der er fejl eller mangler ved varen, skal du selv afholde alle omkostninger til returnering. Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker og breve sendt uden omdeling eller pr. efterkrav. Du kan købe en returlabel med GLS til de varer du gerne vil returnere, for kun 49,50 kr. Find den på vores returportal - her.

Du kan også vælge at bruge din fortrydelsesret, ved enten at nægte at tage imod pakken ved levering, eller undlade at afhente den på leveringsstedet. I så fald bliver pakken automatisk sendt retur til os, når fristen for afhentning er udløbet. Her vil du dog blive opkrævet returfragten (49,50 kr), som vil blive trukket fra det beløb, som du skal have refunderet.

Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, kan du enten printe en returseddel, udfylde den og sende den med retur. Den finder du her. Alternativt kan du vedlægge din ordrebekræftelse eller en seddel med dit navn, din e-mailadresse, dit ordrenummer og årsag til returneringen.


Julegaver

Du kan trygt købe julegaverne her hos os. Vi har nemlig ubegrænset returret, så derfor har I god tid til at beslutte jer for, om I vil beholde varerne. I er naturligvis mere end velkomne til at pakke tøjet ud og prøve det på. Dog bedes du venligst undlade at fjerne mærkerne fra varerne, eller at vaske eller tage dem i brug, hvis du vil returnere varen/varerne og have det fulde købsbeløb retur.

Hvis I skulle få behov for at returnere en julegave, har du flere muligheder:
  1. Du kan købe en GLS returlabel i vores returportal, og aflevere din returforsendelse i din nærmeste GLS pakkeshop.
  2. Du kan sende din(e) returvare(r) til: Morango, Snærildvej 56, 8300 Odder.
  3. Hvis du gerne vil spare returfragten, kan returvarer afleveres, og evt. ombyttede varer afhentes, på ovenstående adresse. Kontakt os da venligst pr e-mail (hej@morango.dk) for mere information, såfremt du ønsker at benytte dig af denne mulighed.
Uanset hvilken returmetode du vælger, vil du modtage en kvittering for returneringen, når vi har modtaget pakken. Indenfor 14 dage vil du få pengene tilbage for de returnerede varer. Hvis du returnerer en hel bestilling samlet, vil du få hele købsbeløbet, inkl det oprindelige forsendelsesgebyr, tilbage.
Returfragten betaler du selv, medmindre der er tale om fejlbehæftede varer, og der derfor er tale om en reklamation. Hvis du ønsker en tilsvarende vare eller en vare i en større eller mindre størrelse tilsendt i stedet for det returnerede, betaler vi fragten for fremsendelsen af de(n) ombyttede vare(r).
 

Returnering af varer

Du kan selv købe - og printe - en returlabel i vores returportal for 49,50 kr. Den finder du her (åbner i et nyt vindue) - https://retur.pakkelabels.dk/morango

Varer købt på Morango.dk kan naturligvis returneres, såfremt de enten ikke passer i størrelsen, farven, faconen eller noget helt fjerde. Hvis du ønsker at bytte en vare - eller få pengene retur - bedes du venligst meddele os det inden for rimelig tid, og gerne så hurtigt som muligt. Især hvis du ønsker en anden vare, da vi i givet fald gerne vil lægge den til side til dig. Og husk, vi har ubegrænset returret, så du behøver ikke skynde dig.
Ønskes pengene retur, vil vi returnere beløbet til det betalingskort der blev brugt ved købet, medmindre andet angives. Skal pengene udbetales til et andet kort, bedes du derfor gøre tydeligt opmærksom på det i forbindelse med returneringen. Alle refunderinger foretages inden for 14 dage, fra den dag returvarerne er modtaget på vores lager.
De gængse - se ovenstående - regler, for fortrydelse gør sig gældende for alle returvarer. Det vil sige, at varen bl.a. ikke må været taget i brug, hvis det fulde returbeløb skal udbetales, og at afsender selv betaler returfragten. Ønskes en vare byttet til en anden vare, betaler Morango for fragten af den ombyttede vare.

Returlabel

Du kan købe en returlabel med GLS til de varer du gerne vil returnere, for kun 49,50 kr. Find den her.

Hvis du foretrækker andre forsendelsesmetoder, kan du sende varerne til:

Morango
Snærildvej 56
8300 Odder

Husk at vedlægge enten en udfyldt returseddel (find den her), din ordrebekræftelse, eller en note med (mindst) ordrenummeret.